POKUŠAJ SAMOUBISTVA OPET? Trudna Neda Lakić u modricama i ogrebotinama! Zabrinjavajući prizor

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 15:06

"POKUŠAJ SAMOUBISTVA OPET?" Trudna Neda Lakić u modricama i ogrebotinama! Zabrinjavajući prizor

Jezive konstatacije!

Protekle noći u vili "Parova" odigrao se još jedan čuveni "Parograf", a poligrafskom ispitivanju bio je podvrgnut Aleksandar Bjelanović.

Tirke je odgovarao na nimalo laka pitanja, a rezultati su pokazali da njegove namere prema Nedi Lakić i nisu baš najčistije (detaljnije OVDE).

Nakon emitovanja "Parografa" Nedin izgled postao je predmet brojnih spekulacija na društvenim mrežama, pa su se mnogi zapitali šta je sa njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nogama.

Trudna Lakićeva je primetno imala podlive i ogrebotine na koži, a mnogi su to povezali sa njenom neslavnom epizodom iz mladosti kada je pokušala da počini suicid.

- Neda se samopovređuje, spremna je na ponovni pokušaj samoubistva - glasi jedan od zloglasnih komentara na grupi za podršku TV formata "Parovi". S druge strane određeni pratioci su imali vrlo jednostavno objašnjenje:

- Devojka je samo nespretno brijala noge! Da li ste normalni?

Podsetimo, Neda Lakić je pre četiri godine pokušala sebi da oduzme život nakon mračnog životnog perioda.

- Pisale su novine o tome kada se dogodila ta nezgoda, pre četiri godine. Skočila sam sa četvrtog sprata, pokušala sam sebi da oduzmem život. Padneš sa četvrtog sprata i ništa ti ne bude... Sami Bog me je sačuvao. Mojim roditeljima sam tada zagorčala život - istakla je svojevremeno kroz suze Neda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.