POKAZAO SI DA SI NULA OD MUŠKARCA Nataša Radan prozvala Filipa, a on ŠOKIRAO odgovorom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POKAZAO SI DA SI NULA OD MUŠKARCA" Nataša Radan prozvala Filipa, a on ŠOKIRAO odgovorom (VIDEO)

Bio je iskren.

U sinoćnoj emisiji "Igra istine" Ermina Pašović je postavila pitanje Nataši Radan.

- Kakvo mišljenje imaš o situaciji sa Filipom i da li te je sramota? - upitala je Ermina.

- Ja nemam loše mišljenje o njemu, situacija se desila spontano. Nije samo on kriv. Sramota me je poslednje žurke i ponašanja, ne zbog njega. Što se tiče Nove godine, ne kajem se. Desilo se - odgovorila je Nataša, pa upitala Filipa:

- Šta misliš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sebe kakav si čovek, pošto si pokazao da si nula kao muškarac? - upitala je Radanova Đukića.

- Nikoga nisam ni na šta terao, ne znam što nisam ispao muškarac. Nisam rekao ni da sam zaljubljen, ni da mi se sviđa, niti da postoje emocije. Ja sam u rasulu trenutno, ne znam gde bijem. Neću više piti, pokušavaću da ispravim neke stvari. Kakav sam čovek, reći ću da nisam zavidan, ljubomoran, bitno mi je da nemam u sebi zla. To što napravim neko sranje, to je jer se desi tako, ne sa namerom da nekoga us*rem - odgovorio je Filip.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BLAMČINA VEKA Kupio najveći i najskuplji šampanjac, a onda - KATASTROFA! Smejao mu se ceo klub (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.