POKAZALA ŠTA ZAPRAVO MISLI O NJOJ! Iva jedva čekala da pošalje Šopićevu u izolaciju - poslužila se OVIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZALA ŠTA ZAPRAVO MISLI O NJOJ! Iva jedva čekala da pošalje Šopićevu u izolaciju - poslužila se OVIM!

Podmuklo ili...?

Nakon Maje Marinković ustao je Branislav Radonić Brendon kako bi izneo mišljenje o ovonedeljnim potrčcima Ivani Šopić i Marku Janjuševiću Janjušu, kao i da bi odlučio kome će dati glas za nominaciju.

- Ivana i Janjuš, upoznao sam nedavno i mislim da su vrlo kul i inteligentniji i poprilično ljudi sa kojima možeš da popričaš o svemu. Gostoprimljivi su, zato ja njega ne šaljem u izolaciju. A što se tiče njihove veze, nisam još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upoznat sa strukturom, tako da nemam neko bolje mišljenje, tako da Ivana šaljem tebe u izolaciju - rekao je Brendon.

- Što se tiče Janjuša, on je ispočetka bio kul, kada mi je bilo teško, kada su mi dirali porodicu, Janjuš je bio tu, davao mi je hranu. Početak decembra smo počeli da se družimo češće, sklanjali smo se u rehab od negativne energije, do momentra pre Nove godine, kada je hteo da izađe, nije mu bilo dobro. Ja sam bio tu za njega, kao i on uz mene. Ovde sam često dobijao informaciju da se sprda sa mnom, kad su došli moji drugari rekli su mi da se družim sa njim, delili smo sve što smo mogli da delimo, do momenta dok nije došlo do uvrede sa njegove strane. Došlo je do haosa, mi smo porazgovarali i rešili i sada smo u okej odnosima. Janjuše gotivim te i dalje, znam da me nikad nisi uvredio, mislim iza leđa. Što se tiče Ivane, imam pozitivno mišljenje prema njoj, ali sa njim sam bolji, tako da ću poslati Ivana tebe - izjavio je Nikola Orozović.

- Čovek je od samog starta bio uz mene, humorističan, jeste pao, ali to je njegovo pravo. Ako neko treba da pobedi u ovom rijalitiju, to je Janjuš. Odnos Ivane i njega ne bih da komentarišem. Imam svoje mišljenje, ali ne želim ga iznositi. Ivana i ja smo se družili ranije, ali da se ne ponavljam sada. Da skratim, ostaviću Janjuša, a šaljem Ivanu u izolaciju - izjavila je Iva

- Grgurić i time pokazala ponovo ljubomoru prema Šopićevoj, jer su i ranije zadrugari komentarisali da je zadrugarka sujetna zbog odnosa Ivane i Stefana Karića.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.