POKAZALA RANE! Miki je štakama PREBIO Nadeždu, ona poručila - Mamu ti j*bem, INVALID ćeš da budeš! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZALA RANE! Miki je štakama PREBIO Nadeždu, ona poručila - Mamu ti j*bem, INVALID ćeš da budeš! (VIDEO)

Potpuno je poludeo.

Pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić je pobesneo zbog svađe sa Suzanom Perović, pa je ušao i u sukob sa Nadeždom Biljić na koju je nasrnuo štakama. Đuričić ju je više puta udario štakama i pljunuo u lice, pa je odmah diskvalifikovan. Biljićeva je ronila gorke suze, pa je proklela dan kada je započela vezu sa Đuričićem.

Zadrugari su bili znatiželjni šta se desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između Nadežde i Mikija, a dok je Biljićeva pričala o tome, uputila je Đuričiću žestoke uvrede, gledajući u kameru.

- Sve ću da mu uzmem, kao ker će ostati. Izašla sam jer ne mogu da spavam. Ja sam šetala do Hotela i on se svađa sa Suzanom i prilazi on meni kaže zašto ja lažem o njemu i Suzani. Ja njemu kažem da ništa nisam pričala, on mene pljune, ja njemu udarim šamarčinu i on mene štakama. Mamu ti j*bem, invalid ćeš da budeš. Na kateter ćeš da p*šaš! Kuću ću da ti zapalim - vikala je besno Nadežda.

VUKAŠIN GOLUBOVIĆ, NECA, ĐINA, LOLA, POPARA: Evo kako danas izgledaju glumci iz "Srećnih ljudi" i čime se bave (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIKI DISKVALIFIKOVAN Udario Nadeždu štakom, nasrnuo na Suzanu, odmah izbačen iz rijalitija

Izvor: Blic, 12.Jun.2019

Miki Đuričić noćas je diskvalifikovan iz "Zadruge" zbog fizičkog obračuna sa Suzanom Perović i Nadeždom Biljić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.