POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Ana Korać provokativnim plesom rasplamsala maštu mnogim muškarcima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 12:32

POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Ana Korać provokativnim plesom rasplamsala maštu mnogim muškarcima! (VIDEO)

Opustila se.

Zadrugarku Anu Korać mnogobrojna publika upamtila je nakon učešća u prvoj sezoni rijaiti programa, a i sada, tokom trećeg serijala, mnogi tvrde da je upravo ona najatraktivnija učesnica koja se prošetala poznatim imanjem do sada.

Poznato je da je Koraćeva uvek doterana, te da iznova ima odevne kombinacije koje oduzimaju dah, a novom spavaćicom zasigurno će rasplamsati maštu mnogih mušakaraca.

Koraćeva je uz pesmu bivše koleginice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz rijalitija Teodore Džehverović "Tresi" tverkovala na krevetu, a njen dečko David Dragojević poljubio je u zadnjicu.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.