POKAJALA SE ŠTO NIJE SLUŠALA KARIĆA! Đedović udario Dalili ŠAMAR realnosti - rešila da ostavi Dejana na miru

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 22:06

POKAJALA SE ŠTO NIJE SLUŠALA KARIĆA! Đedović udario Dalili ŠAMAR realnosti - rešila da ostavi Dejana na miru

Muči je razgovor sa Carem!

Dalila Dragojević je bila u pušionici, a zatim joj se pridružio Marko Đedović. Ona mu se požalila da je Filip Car želeo posle svega da razgovara sa njom.

- Razmišljam koliko sam se ponizila...On meni posle svega, priđe sinoć i kao jel možemo da razgovaramo, ja mu odgovorim klimanjem glavom, on me opet pita, ja mu opet isto i na kraju mu kažem ne! Zamisli ti - rekla je Dalila.

- Ma ja sam shvatio da ima i mnogo gorih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od tebe...Sinoć sam pričao sa njima, vraća se on, a ti radi šta hoćeš. Nahranio je ego, bio prvi sa njom kada su svi jurnuli oko nje, pokazao se kao osvajač - rekao je Đedović.

Nakon toga priključio se Sale glumac, pa su Dalila i Đedović nastavili da pričaju:

- Ne kapiram šta je mislio da će biti, na tronu - rekla je Dalila.

- Ne znam, još uvek se svi maskirate... Sinoć si slagala da ne bi pričala sa njim, pitanje je da li želiš - rekao je Đedović

- Trebala sam Stefana da slušam od samog početka, lepo me je pitao, šta ima da ti kaže on sada. Izvređao te je i ostalo. Nekad sama sebi kažem da ne odgovaram na prozivke, jer ne volim te niskobudžetne svađe - rekla je Dalila.

- Znaš šta, Dejan i Dalila su isti ljudi, samo što je ovaj pritajenije kvaran a ova je javno...Dalila je kao partner ne dao Bog nikome, ali kao drug nije tako. Dalila je*e majku Aleks samo zato što voli Matoru, pa je to odraz toga - rekao je Đedović.

- Onu ću da je**m samo zato što mi je glumila drugaricu, Rešićku. Rekla sam joj sinoć sve to - rekla je Dalila.

- Mislim da nije bila iskrena kada je sada Cara odbila za razgovor, jer je ona od Dejana tražila razgovor...Tvoja greška, što gubiš sebe - rekao je Đedović.

- Pa htela sam da se promenim zbog njega - rekla je Dalila.

- Onda je Dejan meni rekao da je jedina stvar koju ti ne možeš sebi da oprostiš je njegov uspeh u životu i ja tvoj razgovor sa njim smatram putu ka njegovom totalnom uništenju i tvojoj mržnji prema njemu. On je meni rekao da ti ne možeš da se pomiriš sa tim i da je tebe strah da on ne uspe negde - rekao je Đedović.

- Dabogda uspeo svugde, jao...Ne želim posle te priče ni da razgovaram sa njim, eto mu uspeh. Ja ne razumem svoju ličnost ni sebe ne razumem, sve u rijalitiju ide preko mojih leđa - rekla je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.