POJAVIO SE NA VRATIMA, PA POBEGAO Posle dokaza da se viđa sa Lunom, Sloba šta mu se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAVIO SE NA VRATIMA, PA POBEGAO Posle dokaza da se viđa sa Lunom, Sloba šta mu se desilo

Otkrio!

Pevač Sloba Radanović neprestano puni klubove i splavove. Posle rijalitija Zadruga, pevačeva karijera je krenula uzlaznom putanjom, pa se za njegove nastupe traži karta više.

Ipak, Slobino ime ne prestaje da se pominje u kontekstu Zadruge, a najviše puta ga je dozvala njegova bivša devojka Luna Đogani.

Gostujući u Amidži šouu, Anabela je pričala kako su se Sloba i Luna viđali i čuli konstantno, i da su se dan pred Zadrugu videli i da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Sloba tom prilikom dao amajliju koju blogerka nosi i dan danas.

Pevač je usred bure oko toga da li je u vezi sa Lunom ili ne, okačio jedan stori koje je mnoge nasmejao. Radi se o jednom medvedu koji je došao u "iznenadnu posetu" u jednoj kući, a pevač je napisao "Dobar dan, je l Sloba može napolje da se igramo?"

 Na koga je Slobodan mislio nije još poznato, ali sa druge strane, klip je poresmešan, pa je možda samo želeo da zabavi svoje pratioce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.