Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 13:37

POGAZIO DATU REČ! Zvezdan završio kod Anđele u KREVETU - nagoni nadjačali poštovanje, ništa od dogovora

Više nisu mogli da se kontrolišu!

Prethodnu noć obeležila je svađa između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Oni su se više sati raspravljali, a onda je Zvezdan doneo odluku da napusti Belu kuću i ode kod Anđele Đuričić da prespava.

Iako je juče rekao Anđeli da se povlači iz njihovog odnosa i da će njih dvoje nastaviti njihovu priču nakon rijalitija, već prvu noć je prekršio datu reč.

Obećao je da neće da razmenjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nežnosti sa Anđelom jer je Ana na imanju, ali već prvu noć je poklekao i zavukao se u njen krevet.

Anđela je jedva dočekala da joj se Zvezdan pridruži u izolaciji. Oni su se zagrlili i pokušali da se uspavaju.

Zvezdan se ušuškao pored Anđele, ali ona nije želela da spava.

Počeli su da razmenjuju poljupce, a onda ih je Anđela pokrila preklo glave, ali su samo šaputali pod jorganom, iako je moglo da deluje da će otpočeti vrelu akciju.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.