PODIGLA KREDIT U BANCI! Milica Pavlović iskreno: Shvatila sam da nemam dovoljno novca

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 10:06

PODIGLA KREDIT U BANCI! Milica Pavlović iskreno: "Shvatila sam da nemam dovoljno novca"

Snima novi album.

Pevačica Milica Pavlović oduvek je isticala kao svoj najveći uspeh i da je ponosna na to što je sve što ima stekla isključivo svojim radom i trudom.

Ona je sada priznala i da je za svoj treći album podigla kredit kako bi mogla publici da pruži uživanje u svojim novim pesmama.

-Ja sam za svoj treći studijski album podigla kredit. To je bio trenutak kada ja zarađujem lep novac od koga živim, ali ja tada shvatam da spotovi moraju biti na većem nivou od prethodnog albuma i da ja u tom trenutku nemam dovoljno novca za to. Okej, banka, dobar dan, podižem kredit – rekla je Milica u emisiji “Zvezde Granda specijal”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.