POČINJE NOVA SEZONA ŠOUA NIKAD NIJE KASNO: Ima promena - NAJVEĆA je u žiriji! Stiže POPULARNI glumac

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2018, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČINJE NOVA SEZONA ŠOUA NIKAD NIJE KASNO: Ima promena - NAJVEĆA je u žiriji! Stiže POPULARNI glumac

Novi serijal.

Popularno muzičko takmičenje "Nikad nije kasno" vraća se na male ekrane i premijerne epizode gledaoci će pratiti nedeljom od 21 sat na "Prvoj".

Snimanje prve epizode proteklo je uz mnogo iskrenih emocija, suza, smeha, dobrog raspoloženja žirija i ovacija publike.

Novi serijal donosi i male izmene, koje je uveo idejni tvorac ovog popularnog TV formata Žika Jakšić. Od sada pravo na učešće imaju žene od 40 godina pa na više, dok starosna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << granica za muškarce ostaje 45 plus. Novina je da će se od ove sezone u žiriju, pored Saše Miloševića Mareta, naći javne ličnosti iz sveta muzike, dok će treći član biti poznati glumci, sportisti i drugi, zapravo sve javne ličnosti koje su ljubitelji emisije "Nikad nije kasno".

U prvoj epizodi kandidate su ocenjivali Tijana Dapčević, Mima Karadžić i predsednik žirija Saša Milošević Mare. I u ovoj sezoni domaćin emisije je Dragana Katić, a tu je i orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Za učešće u emisiji prijavilo se nekoliko hiljada kandidata iz gotovo celog sveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.