POBEGAO IZ ZADRUGE! Ivan Gavrilović PREKRŠIO pravilo, OGLASIO se Veliki šef, SUROVA KAZNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEGAO IZ ZADRUGE! Ivan Gavrilović PREKRŠIO pravilo, OGLASIO se Veliki šef, SUROVA KAZNA!

Neće mu biti svejedno kada ovo čuje!

Ivan Gavrilović je ušao u Zadrugu kao jedan od već dokazanih rijaliti igrača. Ipak, izgleda da je rijaliti za njega postao teška igra i da se ovoga puta nije snašao.

Zbog toga je Gavrilović vrlo često učestvovao u svađama, a izgleda da mu to nije prijalo. Danas je on pobegao iz Zadruge, a povodom toga se oglasio Veliki šef, koji je poslao pismo u kojem je saopšteno kako će on dalje biti tretiran.

- Zadrugari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ukoliko uzmemo u obzir to da je Ivan Gavriliović pobegao iz Zadruge, on je diskvalifikovan i moraće da prati kaznu od 50.000 evra - pročitao je Lepi Mića.

Celu situaciju pogledajte ovde.

Devojka se sagnula NASRED PARKINGA, a onda počela da... OU! Ljudi u ŠOKU, gledaju u NEVERICI šta radi (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Oglasio se Veliki Šef, KAZNA PRESUROVA!

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019

Zbog toga je Gavrilović vrlo često učestvovao u svađama, a izgleda da mu to nije prijalo. Danas je on pobegao iz Zadruge, a povodom toga se oglasio Veliki šef, koji je poslao pismo u kojem je saopšteno kako će on dalje biti tretiran.. – Zadrugari ukoliko uzmemo u obzir to da je Ivan Gavriliović...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.