POBEDNIK ZG SE TRESAO OD UZBUĐENJA: Rival Isak utrčao pred kamere i uradio OVO! Kuda ovaj intervju vodi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2021, 09:12

POBEDNIK ZG SE TRESAO OD UZBUĐENJA: Rival Isak utrčao pred kamere i uradio OVO! Kuda ovaj intervju vodi?

Čestitke šampionu!

Veliko finale pevačkog takmičenja "Zvezde Granda" održano je sinoć, a kao pobednik iz ove sezone izašao je Mahir Mulalić, koji je u finišu takmičenja pobedio Isaka Šabanovića.

Ekipa "Srbije Danas" bila je na licu mesta, i zabeležila prve reči Mahira Mulalića posle pobede.

- Pod tolikim sam utiskom da vam ne mogu opisati! Ja ću tek za par dana da saberem utiske! Ovo je ludilo! - rekao je on, vidno uzbuđen.

Na primedbu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinara da se sav trese, kao i da je bilo padanja u nesvest tokokom takmičenja, Mahir je rekao: - Tako je, primao sam infuziju pred snimanje, ali je na kraju sve ispalo okej.

- Ovo je šok, u svakom smislu. Isak i ja smo kroz takmičenje bili jako dobri. Kad smo se našli u finalu, bilo mi je bitno samo da se koncentrišem - rekao je Mahir na pitanje da li mu je veći šok što je uopšte pobedio, ili to što je pobedio u duelu sa takmičarem koji je smatran najvećim favoritom od početka takmičenja, Isakom Šabanovićem. O tome koliko je među njima vladala zdrava konkurencija i drugarstvo, dokazao je i Isak kada je usred intervjua prišao Mahiru i počeo da ga grli i ljubi.

Pobednik je priznao i da je svoju titulu posvetio majci.

Komičan trenutak nastupio je kada su novinari pitali Mahira o tragovima karmina i pudera na njegovom sakou.

- Ne znam kuda ovaj intervju vodi! - rekao je on.

Šta je sve Mahir rekao nakon pobede, poslušajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.