POBEĆI ĆU IZ ZEMLJE! Kija progovorila o Slobinoj ŽENIDBI! Očekujte: ludnica, polomljen ceo stan...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEĆI ĆU IZ ZEMLJE! Kija progovorila o Slobinoj ŽENIDBI! Očekujte: ludnica, polomljen ceo stan...

Evo šta je poručila mladencima!

Pevačica Kristina Kija Kockar, nakon povratka sa američke turneje, osvrnula se na vest da će njen bivši suprug Slobodan Radanović ponovo da se oženi.

Ona je istakla da na dan venčanja očekuje naslove da je završila u ludnici, polomila ceo stan ili uletela na svadbu sa prigovorom, ali je mladencima ipak poželela sve najbolje.

- Želim mu svu sreću. I treba da se oženi, to je sasvim normalno, on je mlad dečko. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sve je to normalan proces. Očekujem ozbiljne naslove kad se bude ženio. Pobeći ću iz zemlje taj dan - rekla je Kija u jednoj emisiji i dodala da će njena naredna svadba biti "svadba decenije".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.