POBACILA BEBU! Takmičarka Parova nakon stresa nije izdržala, dogodilo se NAJGORE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBACILA BEBU! Takmičarka "Parova" nakon stresa nije izdržala, dogodilo se NAJGORE...

Šok i užas!

Tokom emisije "Vruća stolica", takmičarka je otkrila jedan, ne tako lep detalj, koji joj je obeležio život na negativan način

Iako smo mislili da znamo apsolutno sve o aktuelnim rijaliti junacima, sinoć su isplivala nova potresna saznanja.

Učesnica sedme sezone rijaliti programa "Parovi", Natalija Natali Vukomanović, iz dana u dan otkriva nove detalje iz prošlosti.

Tokom emisije "Vruća stolica", takmičarka je otkrila jedan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne tako lep detalj, koji joj je obeležio život na negativan način.

Vukomanovićeva je priznala da je imala spontani pobačaj, u trećem mesecu trudnoće:

- Nemili događaj se desio kada su mi obili butik, mnogo me je to pogodilo i imala sam pobačaj, devojčica je bila u pitanju. Trebalo mi je mnogo vremena da se oporavim - rekla je takmičarka sa treptajem u glasu.

AU, BLAMČINA! S*ksi pevačica se pohvalila novom TETOVAŽOM - svi je SUROVO ISMEVAJU zbog greške (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.