PO CENU ŽIVOTA ĆEŠ BITI MOJA! Goga Sekulić na METI MANIJAKA - pratio je po Crnoj Gori, doživela UŽASNE scene

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022, 08:01

"PO CENU ŽIVOTA ĆEŠ BITI MOJA!" Goga Sekulić na METI MANIJAKA - pratio je po Crnoj Gori, doživela UŽASNE scene

Ne prestaje da joj šalje poruke

Pevačica Goga Sekulić mnogo nastupa, a trenutno je u Crnoj Gori gde malo odmara, ali više radi. Međutim, sve joj je preselo jer je počela da doživljava neprijatnosti.

Sekulićeva dane provodi u strahu od pomahnitalog fana koji je prati u stopu. Paparaco je uslikao Gogu dok se iz šetnje vraćala u luksuzan hotel u Bečićima i molila čoveka iz obezbeđenja da je isprati do sobe.

Kako se navodi, ona je pre toga primila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poziv od muškarca koji je uhodi, a koji joj je rekao da će po cenu života biti njegova!

- Otkako je došla na more, nepoznati momak je svuda parti! Pojavljuje se na njenim nastupima, ali i na plažama na kojima se odmara. Goga je mislila da je sve to slučajnost i nije obraćala pažnju na njega. Međutim, mladić je uspeo da dođe do njenog broja i počeo je da joj šalje poruke. Pisao joj je: "Zaljubljen sam u tebe, mnogo si zgodna", "Nikada me se nećeš otarasiti, pratiću te i na kraj sveta", "Lutko, moja si i Božija". Mnogo se uplašila! Iako joj nije pretio, misli da je reč o nekome ko psihički nije dobro - otkriva izvor blizak Gogi.

Zbog svega toga, Sekulićeva retko napušta hotel u kom je smeštena:

- Rešila je da angažuje privatno obezbeđenje. Ne želi da rizikuje! Uvek joj je u glavi ubistvo Jelene Marjanović, pa je obazriva. Naravno, svesna je da ima ostrašćenih fanova i navalentnih muškaraca i ne želi da paniči, ali želi da joj glava bude mirna - ističe izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.