PLJUVAČKOM JE ČISTIO SUZE! Banetovom objašnjenju se svi smejali, Zerina dobila napad plača! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUVAČKOM JE ČISTIO SUZE! Banetovom objašnjenju se svi smejali, Zerina dobila napad plača! (VIDEO)

Nije mogao nešto bolje da smisli?

Milan Milošević je vodio sastanak kada je najavio trenutno najpopularnijeg ukućanina. Njegov snimak je obišao celu Srbiju, a radi se o Banetu Čolaku. Na snimku se vidi kako Bane liže svoje prste i tapka ispod očiju, što su svi logično shvatili kao da Bane pravi lažne suze.

"TREBA DA UĆUTI!" Slavica Ćukteraš progovorila o novoj pevačici KIJI KOCKAR! Neočekivan komentar - ZAČEPILA USTA!

IZMISLILA DA BOLUJE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OD RAKA? Miki opleo po OVOJ zadrugarki: Vi ste AMATERI, ona živi ulogu ŽRTVE!

Međutim, on je imao drugačije objašnjenje. Sudeći po njemu, on nije pravio lažne suze, već ih je brisao, a plakao je zbog majke, jer zna da se ona brine i da joj je teško, kao i zbog situacije sa Zerinom. Razmišljao je o tome šta bi bilo da je tako nešto (udario rukom u ogledalo) uradio napolju, gde oni žive sa njenim detetom.

NAPUSTIO ZADRUGU! David otišao bez Aleksandre! PRETI MU KAZNA OD DVA MILIONA!

Zerina Hećo, njegova devojka je dobila napad plača, pa je napustila sastanak, da bi je nakon nekog vremena Lepi Mića uveo ponovo u kuću.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.