PLJUŠTALE KAZNE! Neviđena situacija u Zadruzi! Trudna Miljana već DRMA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUŠTALE KAZNE! Neviđena situacija u Zadruzi! Trudna Miljana već DRMA! (VIDEO)

Nije im se svidelo.

Nakon suđenja koje je uzburkalo strasti mnogim zadrugarima, Veliki šef je poslao pismo u kojem je najavio da će jedni drugima dodeliti određene kazne.

Pogledajte OVDE kako je Maca Diskrecija digla noge prema Nemanji Đeriću Đeksonu.

Iako su se u toku razgovora ponašali neprikladno dok su u rečenicama prekidali jedni druge i upadali im u reč, Veliki šef nije želeo da učini ništa povodom toga, pa je tako dao mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osobama koje su bile sudije u igri da sami odluče koga će kazniti.

Sudije koje su bile u toku večeri bile su trudna Miljana Kulić, koja je pristigla iz "Parova", Luna Đogani i Maca Diskrecija. Nakon što su bezbroj puta pokušale da održe mir u sudnici, galama je bila isuviše glasna da bi jedna osoba mogla napraviti red, rad i mir.

Nakon završene rasprave, Veliki šef je naredio da se ove tri zadrugarke odluče koga će kazniti sa sto dinara budžeta, a njima dodelio nagradu za trud. Miljana je dobila 1000 dinara, Luna 900, a Maca 800.

Među prvima koja je dala svoju reč bila je Miljana:

- Ja ću kazniti Miću sa 100 dinara budžeta zato što je ometao suđenje i nije mi dao da kažem sve što imam. Što se mene tiče Luna i Maca nisu bile ok, ali dobro, to je nepoštovanje produkcije, a ne mene.

Nakon ove izjave ponovo je došlo do žučne rasprave, da bi nedugo posle toga svako je krenuo u svoj kutak i nastavio razgovor. Kome je Luna dodelila svoju nagradu za osobu koja je ometala suđenje, a za koga se opredelila Maca pogledajte u linku ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.