PLESALA JE I ONA, ALI OKO K*TA! Nastavak sukoba Stanije i Afrike, umešala se ONA, prozivke nikad BRUTALNIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLESALA JE I ONA, ALI OKO K*TA! Nastavak sukoba Stanije i Afrike, umešala se ONA, prozivke nikad BRUTALNIJE

Bivša rijaliti učesnica progovorila!

Na društvenim mrežama osvanule su spekulacije fanova da sukob između Stanije Dobrojević i Sandre Afrike datira još od "Farme" zbog toga što je Sandra tada podržavala Tamaru Đurić.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Mar 27, 2019 at 8:22am PDT

I ne samo to, već je tada Sandra Tamari, kada je dolazila na žurku, unosila informacije i dezinformacije kako bi Tamara što ćešće napadala Dobrojevićevu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tamara se ovim povodom i oglasila:

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Apr 23, 2019 at 2:32pm PDT

- Sandra mi tada nije unosila nikakve informacije iz spoljnog sveta jer sam informacije prosto imala, a nisu mi bile potrebne. Posebno u sukobima sa Stanijom. Informaciju celu ona daje svojom pojavom. Ono loše odrađeno lice meni je informacija o njoj. Više ništa nije bilo potrebno za raspravu sa njom - rekla je Tamara i potom se osvrnula na sukob između Stanije i Sandre na "Zadrugoviziji".

- Što se tiče Stanijinog i Sandrinog sukoba, bio je potpuno nepotreban. Sandra je samo komentarisala, bila je u žiriju, a ova se blamirala sa ostalim učesnicima. Nije bilo uopšte potrebno da se Sandra spušta na njen nivo - rekla je Tamara i dodala:

- Nije bitno ko je gde igrao i ko je šta radio. Bitno je gde je ko sada. Sandra je sada uspešan pevač koji peva za ozbiljan novac, a Stanija je neuspešna starleta, rekla bih u invalidskoj penziji zato što izgleda kako izgleda. Ona je zaista starleta u penziji, a Sandra je pevačica u usponu. O vokalnim sposobnostima ja neću da sudim, ali Sandra je ozbiljno plaćeni pevač i u dijaspori i kod nas, a Stanija je plaćena da se svađa sa Miljanom Kulić, a pretpostavljam da je malo plaćena, jer joj se ona zadnjica poprilično otromboljila i tonus lica koji je pao kao da ima 60 godina, a ne 40 - i dodaje:

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Apr 25, 2019 at 2:04pm PDT

- Ja izbegavam te termine ujutro kada ustane ili uveče kada legne, kada skine tonu šminke, jer me tada plaši. Što se tiče Sandre i nje, obe su počele isto. Obe su bile plesačice. Ova je plesala oko Mileta Kitića, a ova je plesala samo oko "kitića". Plesale su obe, samo je Sandra sada uspešna, a ova je neuspešna.

Žika Jakšić je PLAKAO PRED MILIONIMA, a sada otkriva detalje odnosa sa BIVŠOM SUPRUGOM Dajanom (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.