PLAŠIŠ SE DA ĆE DA TE OSTAVI! Posle ovih pitanja za Anu i Davida - u Zadruzi nastao TAJAC! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAŠIŠ SE DA ĆE DA TE OSTAVI! Posle ovih pitanja za Anu i Davida - u Zadruzi nastao TAJAC! (VIDEO)

Ozbiljni razgovori o njihovoj vezi!

Marko Janjušević Janjuš pitao je sasvim otvoreno Anu Korać tokom "Igre istine" da li je on problem koji može da naruši njenu vezu sa Davidom Dragojevićem.

- Ja iskreno ne mislim da si ti problem. Ta tema se potegla kada smo imali prvu svađu. Lepo sam ga pitala: "Da li ti smeta da imam komunikaciju sa Janjušem?", on je rekao da mu je to okej... Zamerio mi je to za rikšu. Danas je bilo ono s klipom, gde su tu ljudi ustali da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažu da je to loše i ustao da se složi s njima, a meni nije ništa rekao. To mene nervira, jer meni govori kontra - rekla je Ana.

- Ja mislim da ste vi pretrpeli gore situacije, pa ste ostali zajedno. To su bile katastrofalne situacije - rekao je Janjuš.

- Odlično ja znam Davida, vidim po pogledu da mu smeta. Ništa loše nisam rekla niti bilo šta da ima on da se ljuti. Janjuše, ti da si preterao, ja bih ti rekla - govorila je Ana.

- Ja sam rekao da lupaš! Ja znam kako ti odgovaraš i nisi nastavila raspravu. Niko se na tebe nije naljutio - rekao je David.

- Nemoj da je opravdavaš. Ti se samo plašiš da ona tebe ne ostavi, i treba da te ostavi! Lepše joj je u društvu s Janjušem, nego s tobom. Shvati da si joj dosadio - vikala je Marija na Davida.

Ana Korać zatim je postavila pitanje svom dečku Davidu Dragojeviću: "Da li ti smeta moja komunikacija koju imam sa Janjušem?", a nakon ovoga je nastao muk za crnim stolom.

- Ja znam da je sve to šala. Ja sam samo prebacio ono što znam da bi prebacila. Sasvim normalnu komunikaciju možeš da imaš sa svima. Ja nisam muškarac koji nekom nešto brani. Normalna komunikacija, da - rekao je David.

- Poenta je što ja nisam ozbiljan. Ja se tako šalim i to je jače od mene - rekao je Janjuš.

- Jače od tebe, zezaš se, ali aludiraš na prošlost s tim držanjem za ruke. Ja mislim da je to Davidu zasmetalo - ocenila je Zorica Marković, a ceo razgovor pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.