PLANIRA BUDUĆNOST SA DALILOM, ona je njegova VOLJENA OSOBA - Car se PREPUSTIO EMOCIJAMA Zdravije izgleda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 03:33

PLANIRA BUDUĆNOST SA DALILOM, ona je njegova VOLJENA OSOBA - Car se PREPUSTIO EMOCIJAMA "Zdravije izgleda!"

"Ja sad vidim da su se promenile neke stvari, po Filipu vidim zrelost i veću želju!"

Jovana Tomić Matora prva se javila za komentar na temu veze Dalile Dragojević i Filipa Cara:

- Ona zna da ja ne želim da utičem na njene odluke, vidim da se oboje trude. I Filip je manje nervozan, čujem da se šali, po njegovim izlaganjima se vidi kako deluje i ne bih volela ništa da kvarim. Jako su slični, vidim pomak i drago mi je zbog toga. Nekad Filip neće da sluša, drago >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je što je sve tako, ne pričam sada kao rijaliti učesnik, najdraže od svega mi je što ja osećam Dalilinu energiju - rekla je Matora.

- Ja sad vidim da su se promenile neke stvari, po Filipu vidim zrelost i veću želju, sve mi zdravije izgleda, vidim da se trude oboje, ne postoji nešto što ih može poremetiti.

- On spominje i budućnost i tu voljenu osobu, od mene ima podršku. Njoj treba da skinemo kapu, ustala je i sve javno rekla, znamo šta je proživela zbog toga - komentarisao je Zola.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.