PLAKALI SMO UZ BALADE OVE PEVAČICE: Ona ima anđeoski glas, ali se ZBOG ĆERKE povukla sa estrade i zapostavila karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAKALI SMO UZ BALADE OVE PEVAČICE: Ona ima anđeoski glas, ali se ZBOG ĆERKE povukla sa estrade i zapostavila karijeru

Jedno vreme, njena pesma: „O, mama“ bila je jedna od najpopularnijih na svim TV i radio stanicama.

Sećate li se pevačice Marije Marić koja se dvehiljaditih pojavila na muzičkoj sceni? Odmah je dobila nadimak Mari Mari, ređala je hitove i bila jedna od omiljenih pevačica, ali preko noći se povukla sa scene. Muzički znalci predviđali su joj veliku karijeru, slavu i uspeh ali se to nije dogodilo.

Donela je odluku da novinske naslove, koncerte, snimanje emisija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zameni odgajanju deteta i porodici. Zadnji album koji je objavila bio je “Uporno si tu” 2008. godine. Već 2009. godine se povukla i udala za muzičkog producenta Uroša Markovića sa kojim je godinu dana kasnije dobila ćerku Unu.

NJENA DOBROTA JE BOŽANSKA! Dragana Mirković pomogla BOLESNOJ Vesni Zmijanac! Evo ŠTA je učinila!

- Sigurno je da bez podrške supruga i porodice ne bih mogla da ostvarim sve svoje profesionalne ideje. Znala sam kakvog partnera želim kraj sebe i upravo sam takvog i dobila. Uroš je dobar i požrtvovan otac kom ništa nije teško - ispričala je Marija u jednom intervju i otkrila da je otvorila sopstevenu školu za pevanje, gde sa decom nastupa širom Balkana.

NOVI SKANDAL U PORODICI KARLEUŠA-TOŠIĆ: Samo što je Jelena stigla u Dubai, Duško VIDEO OVO - DRAMA!

Međutim,  2011. godina neće ostati u lepom sećanju za pevačicu jer je tada, prema njenim rečima, bio njen najteži period u životu. Ćerka Una, koja je tada imala devet meseci, morala je na operaciju. Tokom porodične posete prijateljima tada devetomesečna beba Una pala je sa visokog kreveta i zadobila frakturu lobanje, zbog čega je morala da bude hitno operisana. Mari je priznala da dugo nije mogla da se oslobodi krivice zbog ovog događaja.

- Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim - izjavila je Mari Mari svojevremeno. Ubrzo je sve bilo u redu, a već 2013. godine Mari je na svet donela još jednu ćerku, Lenu.

ZBOG NJE JE OSTAVIO ROZGU: Kada vidite kako izgleda žena Stjepana Hausera, OTPAŠĆE VAM VILICA!

Nakon toga, Mari Mari se vratila muzičkim vodama ali samo kroz edukaciju mališana.

Објава коју дели Mari Mari Marija Maric (@marimarimaric) дана 10. Нов 2017. у 12:05 PST

Објава коју дели Mari Mari Marija Maric (@marimarimaric) дана 27. Сеп 2017. у 6:50 PDT

Објава коју дели Mari Mari Marija Maric (@marimarimaric) дана 14. Нов 2017. у 12:03 PST

Објава коју дели Mari Mari Marija Maric (@marimarimaric) дана 28. Нов 2017. у 9:18 PST

Објава коју дели Mari Mari Marija Maric (@marimarimaric) дана 28. Нов 2017. у 9:22 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.