PLAKALA KAO DETE! Zerina iznela svoju TUŽNU ljubavnu priču i progovorila o TORTURI koju je preživela!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 10:47

PLAKALA KAO DETE! Zerina iznela svoju TUŽNU ljubavnu priču i progovorila o TORTURI koju je preživela!

Sve je burnije!

Noćas se u Beloj kući polemisalo o odnosu Zerine Hećo i Alena Hadrovića.

- Nisu to neke tajne! Ja sam njoj rekao neke tajne, ali i oan meni - rekao je Alen.

-Mene on ne zanima, i ja nisam ušla da ih rastavljam i da im se mešam u vezu. Videla sam kako me gledaju ovde, i ja samo čekam đta će biti. niko nije skakao da me zaštiti, već se vekalo da sve krene na mene i ja sam ovo očekivala - rekla je Zerina.

- Ti si mi rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako to radiš sa devojkama, odaš neku tajknu da bi i one tebi - dodala je Ermina.

- Ja sam imala kolap sa dečkom, i tada su mi neki tražili reklame i tada je nastao haos sa fan starnicom koja je podelila sve.Tu sam imala velike probleme, i umešala se i policija, sve je isplivalo napolje ali to nije moja greška - rekla je Zerina.

- Ja ne znam ko hoće i može da bude sa njom posle svih onih scena! Tebi su svi krivi, i Dado i Alen i Čolak, da nije i neko iz vrtića? Ti se sada predstavljaš kao žrtva i dobra ne laži više - dodao je Đedović.

- Ovde je poenta da se on njoj javio na Instagramu i neka sada trpi ko ga j*be - rekao je Mića.

- Ovde je problem jer si ti mene ovde izblamirao, i sada pričaš kako je bilo! ja moram da kažem za prepiske, ja neću da objašnjavam sve. meni se desio pakao i sve se srušila na mene, to je sve isplivavalo ja nisam znala gde sam. Posle toga ujutru, dado je uradio šta je uradio a to su najgore stvari, meni se desilo da su objavili moju fotohgrafiju iz kupatila i tvrdili da sam ja pijana a bila sam gola na fotografiji. Ja sam morala da dokazujem da ja nisam narkomanka i da mi se svašta dešava, ja sam papirima to dokazala i svoje toksikološke nalaze stvarno mi se to desilo ja nisam planirala ništa a on je nestao! - rekla je Zerina.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SAMO U PENI Napravila sebi potpuni ugođaj, provocira više nego ikad (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.