PLAKALA JE I TRAŽILA NOVAC NA ZAJAM! Anđelin bivši dečko otkrio prljav veš iz njene PROŠLOSTI - Umešala i PORODICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 08:12

"PLAKALA JE I TRAŽILA NOVAC NA ZAJAM!" Anđelin bivši dečko otkrio prljav veš iz njene PROŠLOSTI - Umešala i PORODICU

Ovo je pokušala vešto da skrije.

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić, skrenula je veliku pažnju javnosti u aktuelnoj sezoni "Zadruge", kada je započela ljubavnu romansu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je prekinula vezu neposredno nakon ulaska njegove nevenčane supruge, Ane Ćurčić.

U prethodnoj sezoni rijalitija, Anđela se pokazala kao smerna i patrijarhalna devojka, koja je isticala da se razlikuje od rijaliti učesnica po tome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što nikada nije i ne bi učinila ništa nemoralno, jer je tako vaspitana i ne želi da obruka svoju porodicu.

Anđela je u "Zadruzu 5" bila u kratkoj romansi sa Matejom Matijevićem, a kako je sama isticala, u svom životu je imala samo dva partnera.

Klupko o životu Anđele Đuričić počelo se odmotavati onog momenta kada je ona skinula masku čestite devojke i zaplovila u romansu sa dvadeset godina starijim, zauzetim, čovekom, sa kojim je ubrzo imala i intimne odnose, zbog čega sada sumnja da je u drugom stanju.

U emisiji "Mlin sa Memom", oglasio se Anđelin bivši partner, koji je istakao da je ona bila sa njim u odnosu i da je navodno dva puta pozajmila novac od njega, sa raznim izgovorima i opravdanjima.

- Anđela Đuričić i ja smo se upoznali tako što smo Amar Gile i ja radili spot za pesmu "Apokalipsa" u Budvi 2017. i na snimanju spota, mendžer Amarev dovede Anđelu na snimanje spota. Isticala se, to toji. Ušli smo u priču spontano kroz snimanje, druženje. U međuvremenu sam razmenio broj sa njom i nije prošlo dva dana, šalje mi poruku da li sam slobodan da popijemo piće. Nisam hteo odmah da joj odgovaram da ne ispadam paćenik, ali sam oberučke prihvatio. Nakon prvog susreta počeli smo intenzivo da se družimo, da se viđamo, pa svaki drugi, treći dan. Uvek sam bio superiorniji, galantniji, valjda to tako rade pravi šmekeri, a ona je to osetila i od onda svaki dan sa mnom kreće Mortal Kombat. Kreće sa prvom pozajmicom, zvala me u sitne sate, plakala, grcala u suzama. Tražila mi je 300 evra da plati stan, da ne završi na ulici kao pašče, da je gazdarica ne izbaci i viče vraćam ti za deset dana - rekao je Anđelim bivši i dodao da je još jednom rijaliti učesnica uzela novac od njega:

- Prođe pet, šest dana i mi ono, druženje svaki dan, plaža, žurke, ludilo i opet mi traži pozajmicu. Ja se razmišljam, ali ipak joj pozajmim 300 evra. Od jednom, kako dani prolaze, ne javlja se više, prekid filma. Nije mi svejedno, malo sam kliknuo, ali ono, ko zna. Javila se tek četvrti dan i rekla: "Izvini molim te, sve ću ti uživo objasniti, jesi li u Budvi da se vidimo?" Ja sam video poruku i iskulirao i tek posle sat vremena sam odgovorio da sam u nekoj obavezi i da ćemo se sutra videti. Ona je sutradan došla do Budve i počela da me grli prisno, bio sam malo zatečen, ali mi je imponovalo. Objasnila mi je da su porodični problemi o kojima ne želi da priča, ne želi da iznosi zakopane porodične tajne, ali je u medijima iskoristila priliku da pomene pokojnog brata što je jako morbidno, ali eto kad cura nema ni zvanje, ni znanje, ni svoj život... Valjda tako završe lisice koje su puštene sa lanca - završio je on.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.