PLAČ ISPRED ŠOK SOBE! Bolna ispovest Darkove VERENICE - Anu su pustili kod njega, a mene... VELIKA PATNJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAČ ISPRED ŠOK SOBE! Bolna ispovest Darkove VERENICE - Anu su pustili kod njega, a mene... VELIKA PATNJA

Van sebe od straha!

Darko Lazić doživeo je stravičnu nesreću kod Brestača prošlog utorka, a njegova partnerka Marina Gagić, s kojom je već pet meseci u vezi, nije mogla da ga vidi sve do nedelje.

Pevaču su povređeni vitalni organi, oba bubrega, pluća, ima više preloma i njegov život je prva četiri dana bukvalno visio o koncu. Međutim, tim lekara koji se brine o njemu doneo je odluku da Lazića može da vidi samo njegova, još uvek zakonita žena Ana Sević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ni majka, ni otac ga nisu videli sve do subote jer je ležao u šok sobi, a verenica Marina mogla je tek u nedelju da ga poseti kada su ga prebacili na odeljenje intenzivne nege. Zbog toga je bila očajna i svakog dana je pila lekove za smirenje:

- Nisu mi dali da ga vidim prvih dana. Samo su Anu pustili, a ja sam plakala i molila ispred šok sobe u nadi da će mi dozvoliti samo na jedan minut da budem pored mog Darka. Ali sve je bilo uzalud. Plakala sam kraj njegove majke Branke, svi smo bili van sebe od straha - otkriva Marina za Star.

Podsetimo, Darko i ona letos su se fotografisali zajedno u Crnoj Gori kada su najavili i veridbu. Marina je naglo smršala otkad je pevač imao udes, ne može ni da jede, ni da spava i najviše se raduje kada može da bude pored svog verenika, makar i na nekoliko minuta.

Iako se u početku ljutila na Anu, sada je shvatila da je zakon bio na njenoj strani, a on kaže da samo zakonita žena ima pravo da vidi pacijenta u nemiloj situaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAŠA POPOVIĆ ODLUČIO: Direktor Granda će URADITI OVO za Darka Lazića, IMA JOŠ 5 DANA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018

Svi su uz njega...U "Grandovom" studiju u Košutnjaku snimala se nova emisija "Zvezde Granda Specijal", u kojoj su gostovale i pevačice Viki Miljković i Snežana Đurišić. One, kao i domaćin ovog šoua Saša Popović, ističu da su uz Darka Lazića, koji je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.