PISALO SE O NJEGOVOJ VEZI S ANOM, A SAD GRMI: Ona je PLAĆENIK produkcije! Davida ne voli, a OVO joj je zadatak (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PISALO SE O NJEGOVOJ VEZI S ANOM, A SAD GRMI: Ona je PLAĆENIK produkcije! Davida ne voli, a OVO joj je zadatak (FOTO)

Žestoko...

U prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" centralna tema bila je preljuba u ljubavnom trouglu između pobednice Kristine Kije Kockar, njenog sada već bivšeg supruga Slobe Radanovića i njegove tadašnje ljubavnice, a sadašnje prve zvezde šoua u Šimanovcima, modne blogerke Lune Đogani. Ljubavni trougao i preljuba je u centru pažnje i u drugoj sezoni, a glavni akteri su sada Aleksandra Subotić, David Dragojević i Ana Korać.

H-A-O-S! Aleks i mama Bilja ZAJEDNO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ULAZE U ZADRUGU 2! Sve je bila prevara VETERNIČKOG klana (FOTO)

DAVID BI POLUDEO DA ZNA: Bilja i Aleksandra USLIKANE zajedno! Evo ŠTA rade (FOTO)

O tom trouglu se sada oglasio i učesnik prve sezone rijalitija "Zadruga", Marko Janjušević Janjuš, za koga se takođe spekulisalo da je u Šimanovcima imao "neku tajnu vezu" sa Anom. On tvrdi kako je Koraćeva plaćenik produkcije, kako ne voli Davida i da je u pitanju sličan šablon kao i sa njim.

NOVI BRAK KIJE KOCKAR: Da ponovo budem nečija žena! A biznismen - SVI ga znaju, ali je OŽENJEN!

MIKROFON BIO UKLJUČEN, SVE SE ČULO: Marko je sa Lunon samo da je OPERE zbog veze sa Slobom (VIDEO)

- Mama Ane Korać veli "zlato mamino, ponosim se tobom što si se j**ala posle 48 sati nakon što je od tvog dečka devojka diskvalifikovana. Bravo mamino zlato... A za mene veli "jao Ana, nemoj da nas brukaš, kloni se Janjuša..." Devojka je uvedena kao što je uvedena da napada mene, pa je prva dva dana bilo "Ana koliko si zaljubljena u Janjuša", a posle dva dana pet meseci "Janjuše koliko si zaljubljen u Anu..." Devojka je uvedena i plaćena da pravi priču, samo debil ne može da provali... - žestok je bio bivši košarkaš.

A onda je još jednom poručio da Ana ne voli Davida i to podrugljivim rečnikom opisujući starijeg od braće Dragojević.

ALEKS NASTAVLJA - PARE SU U PITANJU: Evo ŠTA se pojavilo na Davidovom Instagramu po razgovoru s mamom

- Devojka ne voli ni rođenog brata, a kamoli ovog jazavca od 165 sa ovom stoljnjak plavom košuljom i ovim šarenim čarapama sa slikama marihuane - žestok je bio Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.