PINK POTVRDIO: Potpisao ugovor za Zadrugu 3! Posle VELIKOG SKANDALA stiže u Šimanovce da RAZVEŽE jezik

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINK POTVRDIO: Potpisao ugovor za Zadrugu 3! Posle VELIKOG SKANDALA stiže u Šimanovce da RAZVEŽE jezik

Bliži se početak nove sezone.

Ono što se uveliko šuškalo, sada je ispunjeno. Kako je portal "SrbijaDanas.com" već najavio, produkcija rijalitija "Zadruga" potvrdila je kako je Filip Mijatov potpisao ugovor za ulazak u treću sezonu.

"Zadruga 3" počinje 6. septembra, spisak se polako popunjava, a Mijatov je i sam na Instagramu istakao kako je potpisao ugovor, ali se još uvek čekala zvanična potvrda produkcije da je informacija tačna.

"Pink.rs" je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada objavio i potvrdu da je "biznismen s adresom prebivališta u Londonu, Filip Mijatov, potpisao ugovor sa čelnicima TV Pink i spreman je da uđe u 'Zadrugu 3'".

- Mnoge pevačice i starlete o kojima Mijatov zna mnoge tajne strahuju od njegovog ulaska, a među njima je i bivša zadrugarka Ana Korać o kojoj je on tokom druge sezone otkrio brojne šokantne detalje - stoji u najavi.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.