PEVAČICA PO SVAKU CENU! ZAVRTEĆE vam se kada vidite koliko je Anabela iskeširala za Lunine pesme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA PO SVAKU CENU! ZAVRTEĆE vam se kada vidite koliko je Anabela iskeširala za Lunine pesme!

Cifra abnormalna!

Mlada blogerka Luna Đogani uskoro izlazi iz "Zadruge 2" a kako VIP magazin saznaje, ona će direktno ući u muzički studio jer po svaku cenu želi da postane pevačica.

Luna najveću podršku ima u majci Anabeli, koja je već izabrala pesme za svoju naslednicu. Atijasova je angažovala Darka Dimitrova, najpoznatijeg producenta u regionu, koji je u velikoj meri zaslužan za uspeh Anastasije Ražnatović.

Anabela je iskeširala čak 20.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra za tri pesme koje će Luna snimiti u studiju popularnog Makedonca jer želi da njena ćerka nadmaši slavu i uspeh koji je postigla Cecina naslednica.

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Aug 14, 2018 at 4:13am PDT

- Pre nego što je ušla u drugu sezonu "Zadruge", Luna je postigla dogovor sa producentima rijalitija da joj honorar bude isplaćen unapred. Budući da mesečno dobija 5.000 evra, njenoj mami je već isplaćena pozamašna svota novca, a Luna i Anabela su se pre početka druge sezone rijalitija dogovorile šta će da urade sa tim novcem - priča izvor.

- U tom periodu im je bilo jasno da će Lunina modna linija propasti i pre nego što je prošla jedna sezona, te su se mama i ćerka dogovorile kako da, ovog puta, pametno investiraju novac od honorara. Luna je insistirala na tome da snimi pesmu koja će biti po uzoru na pesmu koju je snimila Anastasija Ražnatović. Međutim, Anabela nikako nije bila za tu opciju, pa je Lunu ubeđivala da je bolje da novac investira u nešto drugo. Posavetovala je ćerku da je najvažnije da se u drugoj sezoni predstavi u najboljem svetlu i da na sve načine skine epitet rasturačice brakova, međutim, Luna je nastavila da insistira a Anabela je shvatila da treba da podrži ćerku.

- Luna je pobeđivala na svim "Zadrugovizijama", a od članova žirija uglavnom je dobijala pohvale na račun pevanja, ali i scenskog nastupa. Mnogi su konstatovali da Luna ima sluha, a tada je Anabela odlučila da je pravo vreme da njena ćerkakrene njenim stopama i da uplovi u muzičke vode.

Anabelu su mnogi producenti i tekstopisci odbili, ali na kraju je došla do veoma popularnog Darka Dimitrova, koji u poslednjih nekoliko godina pravi samo velike hitove. Pozvali su ga i dogovorili se da joj napravi nekoliko pesama, a za to su pripremili 20.000 evra.

RISKA, ARANĐEL, VUKAŠIN... Neca je napustio glumu a evo šta danas MISLI O GLUMCIMA iz Srećnih ljudi (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.