PEVAČICA ODBILA ULAZAK U RIJALITI Karijera joj traje duže od 40 godina, sin joj je preživeo ozbiljnu nesreću, a ona najavila kraj karijere

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA ODBILA ULAZAK U RIJALITI Karijera joj traje duže od 40 godina, sin joj je preživeo ozbiljnu nesreću, a ona najavila kraj karijere

Greota što je sada ne gledamo npr, u "Zadruzi".

Pevačica uz koju su mnoge generacije stasavale jedna je od retkih koja je odbila da uđe u rijaliti i da se eksponira na taj način. Rođena je kao Senada Topčagić 1953. godine, u mestu Modriča u Bosni i Hercegovini, a svima je poznatija kao Nada Topčagić. Kao mlada devojka napustila je rodno mesto i otišla u Beograd.

A post shared by Nada Topcagic (@nadatopcagic) on Nov 20, 2017 at 4:24am PST

U braku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa Zlatkom Đorđevićem i imaju sina Miroslava. Nada i suprug su 2009. godine proživljavali pravu dramu, kada se Miroslav ozledio na skijanju na Jahorini. Nakon nesreće je 20 minuta čekao pomoć lekara i za to vreme izgubio puno krvi, pa su lekari morali da se bore za njegov život. Roditelji su hteli da ga prebace u Beograd, a u tome su im pomogle Marija Šerifović i njezina majka, koje su im za prevoz ponudile helikopter, kako su tada mediji pisali.

Pogledajte rezultate

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZAPROŠENA!? Senzacija! Progovorila o MOMKU - ovo su svi želeli da čuju!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.