PEVAČ TUKAO MAJKU SVOJE DEVOJKE! Saterao je u garderober, UDARCI pljuštali pred JEDNOGODIŠNJIM DETETOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2021, 09:59

PEVAČ TUKAO MAJKU SVOJE DEVOJKE! Saterao je u garderober, UDARCI pljuštali pred JEDNOGODIŠNJIM DETETOM

Obezbeđenje nije moglo da ga zaustavi!

Britanski pevač Zejn Malik, bivši član grupe One Direction, optužen je po četiri tačke optužnice za fizički napad na sudu u Americi.

Zejn je navodno udario majku svoje devojke Điđi Hadid, jedne od najpoznatijih manekenki na svetu!

 Điđi je bila u Parizu poslom, a Zejn je bio kod kuće u Pensilvaniji sa njihovom jednogodišnjom kćerkom Kaj. Điđina majka Jolanda Hadid navodno je došla bez najave, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevača iznerviralo.

Dogodila se svađa tokom koje je Zejn navodno psovao Jolandu i nazivao je "holandskom go*narkom", a potom je odgurnuo tako da je odletela u garderober.

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Ceo ovaj bizarni slučaj dogodio se još krajem septembra ali je tek sada objavljeno šta se zapravo desilo. Zejn je zvao Điđi telefonom i urlao na nju zbog majke, pa je manekenka u međuvremenu raskinula s njim.

Svađa i tuča dogodili su se pred pripadnikom obezbeđenja koji je posvedočio da je Zejn napao Jolandu.

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Zejn (28) je osuđen na 360 dana uslovne kazne, kurs kontrolisanja besa i zabranjen mu je pristup i Jolandi, i radniku obezbeđenja koji je bio svedok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.