PESMU KOJU SAM KUPILA DAO SI NJOJ Saška otrkila nove detalje odnosa sa Milošem: KAD ME VIDI SAV DRHTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PESMU KOJU SAM KUPILA DAO SI NJOJ" Saška otrkila nove detalje odnosa sa Milošem: "KAD ME VIDI SAV DRHTI"

Ponovo zaratili.

Saška Karan noćas je polila vodom krevet u kom spava njen rival Miloš Bojanić, a kasnije tokom večeri pevač je opet ušao u svađu sa njom.

Bojanić se prepirao sa Đedovićem, ali Saška nije mogla da izdrži da se ne umeša.

- Marko, kako te nije sramota? Ja vodim ljubav sa svojom ženom, a ne kao ti sa muškarcima! Psuješ mi mrtvu majku u grobu, a pričaš mi o školi! Koju ti školu imaš, keru?! G*vno jedno smrdljivo! Ja sam već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žrtva, nema šta da se pravim. G*vna jedna! Saška, ti meni unuku diraš! Najomraženija si osoba! - pričao je Miloš Bojanić.

- Jao, jadan ti! Prema tebi nisam bio loš, ima dana! Pop*šiš mi k*rac, matori! - rekao je Marko.

- Ti žrtva? Joj... Ti si već gore stvari rekao, rekao si da ćeš nas j*bati! Ti si g*vno jedno! Ti si pokvaren kao šupalj zub! Dala sam ti 500 maraka za pesmu koju si drugom poklonio. Kome si dao "Vragolanku"? Meni, da bi je posle dao Zlati Petrović i mene žena zove i kaže: "Saška, šta je to?", a da ne pričam dalje. Bio je tada tu i moj muž! Ja sam za tebe carica. Bio si zaljubljen u mene, kada me vidi, sav drhti - dobacila je Saška.

- Kunem se u decu da lažeš, kobilo! Pevaš carice u šupi! U životu te nisam ni čuo, ni video... U životu te sreo nisam - nastavio je Bojanić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.