PEČATIRAĆE JE I ŠUTNUTI Ovo smo svi čekali - Bivša Filipa Cara OSUDILA vezu sa Milicom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 14:09

"PEČATIRAĆE JE I ŠUTNUTI" Ovo smo svi čekali - Bivša Filipa Cara OSUDILA vezu sa Milicom!

Oštro.

Poljubac Milice Veselinović i Filipa Cara koji se dogodio sinoć, izazvao je niz novih dešavanja u Beloj kući.

Budući da niko nije očekivao da će ovo dvoje zadrugara stupiti u vezu, svi se sećamo njihovih brutalnih svađa i uvreda iz pete sezone, oglasila se i Filipova bivša devojka, Ana Jovanović.

- Iskreno, pretpostavila sam da će nešto biti čim Filip uđe. Milica se stvarno dosta raspitivala i priželjkivala njegov ulazak. Oni su još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << juče počeli da se ljube, ali onako na pola usana uz osmeh, a to radi sa svakom devojkom. Sam taj spoj mi je jako čudan, mada možda sam ja ostala u prošloj sezoni pa tako na to gledam. Smešno mi je da neko ko cele prošle sezone nije imao nikakvu komunikaciju, a da nisu bile svađe u pitanju, dan nakon njegovog ulaska pokrene neku ljubavnu priču, ali mislim da on sve ovo radi u inat Maji jer se Milica petljala oko Marka Markovića, pa posle oko Bilala - kaže Ana za "Pink.rs".

Ana se potom prisetila reči koje je Car u svađama upućivao Milici, i "obećanja" koje je dao njenom tadašnjem dečku Mensuru Ajdarpašiću da će kad-tad imati odnose sa njom.

- (Smeh) Mislim da je on obećanje ispunio još napolju, a sad će da ga pečatira javnim odnosom. Milica Mensura ne interesuje, a još manje ga interesuje on i mislim da ga ovo neće ni najmanje iznenaditi jer je i on sa tom devojkom bio intiman treći dan od poznanstva. Jako je ružno sa njene strane jer su njih dvojica imali najveće konflikte u prošloj sezoni, a da ne pominjem da je njena vanserijska ljubav koja je trajala deset meseci pala u vodu kad je izašla napolje... Toliko o poštovanju - zaključila je Jovanovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.