PECA JE PAĆENIK! Zadrugari otkrili ŠOKANTNE DETALJE: Gleda devojke dok se kupaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 22:29

"PECA JE PAĆENIK!" Zadrugari otkrili ŠOKANTNE DETALJE: "Gleda devojke dok se kupaju!"

Crveneo od blama!

Zadrugari su raskrinkali tiktokera Pecu Lazića, i otkrili da namerno provocira devojke na imanju, a njegov brat Neca je uleteo u vatru da ga odbrani.

- Peca je paćenik, kad god se neka devojka kupa, on je ispred vrata, kuca i ulazi. On se ponaša odvratno - rekla je Dijana.

- Ja sam rekla da Neca krene da se zeza, ja uzvratim, a Peca se ubaci i krene da vređa. Tako da nisu normlani - dodala je Anastasija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Peca je napolju imao devojke, za razliku od muškaraca koji ovde imaju izmišljene simpatije - ubacio se Neca.

- Ja nijednu devojku ovde neću da vređam, rekao sam i u studiju da ovde devojku neću da imam. Ovde devojke nisu po mom standardu. Dijana i Anastasija nisu moja baza interesovanja. One su mene vređale, ja ću samo da im kažem hvala - dodao je Peca.

- Peca kad neće ništa sa njim on je paćenik, a kad hoće da j*be tad je manijak - urlao je Neca.

- Peco, je l' ulaziš u wc kad su devojke tamo? - pitao je Miki.

- Jednom sam ušao kad je Sofija bila, ali zašto me nisu izbacile? - odgovorio je Peca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.