PAŠĆETE U NESVEST KADA VIDITE KAKO IZGLEDA SESTRA MILJANE KULIĆ! A tek čime se bavi... Neverovatno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 21:35

PAŠĆETE U NESVEST KADA VIDITE KAKO IZGLEDA SESTRA MILJANE KULIĆ! A tek čime se bavi... Neverovatno! (FOTO)

Prava lepotica.

Jedna od najpopularnijih rijaliti zvezda, Miljana Kulić, ima dve sestre, koje je uvek hvalila. Govorila je da su lepe i zgodne, iako ih mnogi nisu videli, jer ne vole javno da se eksponiraju.

 Miljanina sestra Ana veoma je aktivna na društvenim mrežama, a svojim objavama potvrdila je da je Miljana govorila istinu što se tiče njih.

A post shared by Ana Kulić (@ana_argentina) on Mar 27, 2020 at 2:20pm PDT

Ona je nedavno podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepe vesti na kojima su joj fanovi čestitali i poželeli joj sreću u radu.

A post shared by Ana Kulić (@ana_argentina) on Jan 3, 2020 at 3:02pm PST

- Za sve koji su me do sada pitali o treningu i ishrani i koji će možda posle ovog posta da mi se obrate za saradnju-moj profil od danas postaje poslovan profil. Javite se da zajedno treniramo i budemo zdravi i srećni - te time objavila da je postala fitnes instruktor, a na njenom profilu stoji i da je završila srednju farmaceutsku školu.

A post shared by Ana Kulić (@ana_argentina) on Aug 31, 2019 at 6:58pm PDT

Svi su oduševljeni Aninom lepotom, a komentarišu da je to nasledila od majke Marije Kulić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.