PAPARACO UBOD: Biković uhvaćen na delu! Na sred ulice se LJUBIO sa devojkom naočigled prolaznika

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO UBOD: Biković uhvaćen na delu! Na sred ulice se LJUBIO sa devojkom naočigled prolaznika

Nisu znali da ih kamera snima!

Glumac Miloš Biković važi za jednog od najpopularnijih  domaćih glumaca. Pored Srbije, Biković je ostvario značajnu karijeru i u Rusiji.

Ipak, domaća publika ga je nedavno videla u sasvim novom izdanju. Film "Južni vetar" doneo je Bikoviću sasvim novu vrstu uloge, opasan mladi kriminalac koji je ipak na strani pravde očarao je još jednom domaću publiku i Miloša još jednom potvrdio kao sjajnog performera.

Mnoge devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi volela da su na mestu Miloševe Barbare, ali izgleda da se uzalud nadaju, posebno posle ovih fotki, gde je Miloš strasno ljubi, a šta su snimatelji emisije "Paparaco lov" maestralno uhvatili.

Miloš je izašao iz automobila, a u susret mi je išla lepa Barbara. Čim su došli jedno do drugog, počeli su izlivi nežnosti!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.