PAO SEKS U ZADRUZI: Činilo im se da ih kamera NE snima - radi PRSTIMA, čuje se JASNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2018, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO SEKS U ZADRUZI: Činilo im se da ih kamera NE snima - radi PRSTIMA, čuje se JASNO (VIDEO)

Žestoko.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora zanele su se ove večeri u vreloj akciji misleći da ih kamera rijalitija "Zadruga" ne snima.

U nekoliko navrata čulo se njihovo uzdisanje, pa se pretpostavlja da su imale seks. Posle uzdaha Sanja je izašla iz ćoška u prostoriji u kojoj su seks imali i Nadežda Biljić i Miki Đuričić, a koji kamera nije mogla da snimi, i pretvarale se kao da se ništa nije desilo vodeći neobaveznu priču.

Podsećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi, Matora je od samog ulaska u najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu", pokazala Sanji da joj se dopada, ali je njoj trebalo malo vremena da shvati da gaji ista osećanja prema Jovani.

Sada su njih dve već nekoliko meseci zajedno i izgleda da više nisu mogle da izdrže, pa su se prepustile jedna drugoj.

Pogledajte donji snimak i sami prosudite šta su njih dve radile misleći da su uspele da se sakriju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.