PAO I POLJUBAC! Mateja pred ulazak bio kod VEŠTICE u STANU - evo ŠTA se dešavalo! Tara će ODLEPITI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO I POLJUBAC! Mateja pred ulazak bio kod VEŠTICE u STANU - evo ŠTA se dešavalo! Tara će ODLEPITI (FOTO)

Anđela rešila da je uništi!

Tara Simov otkako je ušla u "Zadrugu 3" priča kako strahuje od Anđele Veštice, jer ju je jednom prilikom, kako ona navodi, pretukla.

Veštica zbog toga navodno ima zabranu prilaska, te mnogi sumnjaju da je to razlog zašto i ona ne ulazi u Belu kuću.

Tara je takođe ubeđena da je Anđela preko Mine Vrbaški poručila Mateji Matijeviću da se ne petlja sa njom i da je Mateja zato odbio da se smuva sa njom (više o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čitajte ovde).

Matijević je priznao da je sa jednom devojkom bio par dana pre ulaska u "Zadrugu", ali da je sa njom rasčistio sve i da je ušao kao singl dečko.

Anđela je ipak rešila da otkrije da je "ta" devojka bila ona, te je objavila sliku kako je Mateja ljubi, a datum na fotografiji pokazuje da je to bilo tri dana pre ulaska, odnosno, dva dana pre karantina.

Oni se takođe drže za ruku, a lokacija je njen stan.

Ovim potezom Veštica je zapušila usta Tari, a da li će se njena ljubav sa Matejom ipak nastaviti i posle ovoga, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.