PALA U NESVEST! Tara se SRUŠILA kao sveća nakon SVAĐE sa Ša - PANIKA u Beloj kući! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2022, 23:31

PALA U NESVEST! Tara se SRUŠILA kao sveća nakon SVAĐE sa Ša - PANIKA u Beloj kući! (VIDEO)

Ovo joj nije prvi put!

Tara Simov ne može da se pomiri sa činjenicom da je Nenad Aleksić Ša ušao u rijaliti i da će narednih par meseci živeti zajedno pod istim krovom.

Od njegovog pojavljivanja u Beloj kući, ona ne prestaje da iznosi prljav veš iz njihove veze. Više puta ga je nazvala psihopatom i istakla da ne može da pobegne od njega.

Tokom večeri je došlo do rasprave među njima u pušionici. Ona na sve načine pokušava da ubedi zadrugare >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je on vršio teror nad njom, ali i da je voli, kao i da joj smeta povezivanje sa njim i navodni pritisak koji će imati zbog toga.

Posle rasprave, Tara je ustala i počela da leluja, a zatim se srušila na zemlju. Nakon njenog padanja u nesvest, zadrugari su se uspaničili i prtrčali kako bi joj pružili pomoć.

Mnogi su se zabrinuli, s obzirom na to da je i noćas nekoliko puta pala u nesvest.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.