PALA PRESUDA: On je IZBAČEN iz Parova - a ONA roni GORKE SUZE jer je OSTALA u vili! DEPRESIJA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALA PRESUDA: On je IZBAČEN iz Parova - a ONA roni GORKE SUZE jer je OSTALA u vili! DEPRESIJA! (FOTO)

Tuga i jad!

U vili "Parova", u noći između nedelje i ponedeljka, po običaju, vreme je bilo za izbacivanje iz vile.

INTERNET GORI! Dalili otac JAVNO poslao pismo: "Objasnih ti ČEMU služi srednji prst - idi dalje, sine!"

Ovoga puta bilo je nominovano čak sedam takmičara: Vesna Rivas, Miljana Kulić. Ana Spasojević, Teodora Radoičić, Spaho Sulejman, Stefan Urošević i Miloš Aleksandrović.

Prvo mesto na tabeli, zahvaljujući 37.2 posto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasova gledalaca osvojila je iskusna takmičarka, Miljana Kulić.

Lepa Lukić VAN SEBE, urla iz petnih žila: Gospode bože, OVAKVO ponašanje prema STARICI!? UŽAS! (VIDEO)

Iza nje ređali su se Miloš Aleksandrović sa 26.3 posto, Vesna Rivas sa 16.1 posto i Teodora Radoičić sa 9.3 posto.

Opasno blizu ispadanja bio je Spaho Sulejman, budući da je tek 3.2 posto gledalaca glasalo za njega. Na pretposlednjem mestu na tabeli našla se Ana Spasojević са 2.2 posto glasova, a budući da je osvojio samo 0.8 posto glasova gledalaca, iz vile je izbačen Stefan Urošević.

Stefan, koji je u "Parove" i ušao pre svega nedelju dana, mirno se pozdravio sa ukućanima i napustio rijaliti, ali Ana Spasojević napustila je sto i otišla u dvorište, gde je gorko plakala zato što je ostala u vili, što je bio prilično depresivan prizor. Slično se osećala i Vesna Rivas, koja je cele večeri ponavljala da je razočarana u rijaliti i da joj je žao što je ostala u vili.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.