PALA I KRV! Nova tuča! Saška Karan IZUDARALA Branku! Obezbeđenje utrčalo, Žiži POZLILO!(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALA I KRV! Nova tuča! Saška Karan IZUDARALA Branku! Obezbeđenje utrčalo, Žiži POZLILO!(VIDEO)

Pobiće se svi u Zadruzi!

Vođa je ovog jutra dobio najnovije pismo od Velikog Šefa, u kojem je pisalo da ukućani moraju da se dogovore oko toga koja su im sredstva za čišćenje potrebna, kao i na koji način će organizovati održavanje higijene. Ta tematika je samo razbuktala strasti, s obzirom na to da je od jutros situacija u kući napeta.

Pogledajte OVDE brutalnu tuču Mine Vrbaški i Smilje Janković.

U konflikt su ovaj put ušle Saška >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karan i Branka Blek Rouz, pa su počevši od bockanja vezanog za čišćenje kuće došle do ozbiljnih uvreda. Situacija je kulminirala i tada je Saška napala Branku. Ukućani su ostali šokirani onim što su videli, a obezbeđenje je moralo da reaguje kako ne bi došlo do ozbiljnijeg okršaja.

Nakon ovog događaja Branka je izletela sva u suzama, a glumica Žiža Stojanović je negodovala zbog toga što je opet bila očevidac incidenta. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video-snimku, a tuča počinje od 8:50:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.