Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 21:53

PAKLENI PLAN MITROVIĆA ZA 5. SEZONU? Voditelj Pinka ULAZI u Zadrugu?! Tražili ga, a on se OGLASIO javno

Ovo svi željno iščekuju!

Rijaliti Zadruga doneo je ogromnu popularnost kako takmičarima, tako i voditeljima ovog, najgledanijeg formata na Balkanu.

Darko Tanasijević i Milan Milošević su za kratko vreme postali popularniji od samih učesnika, a svojim šarmom su kupili gotovo sve fanove Zadruge, te da se pojave kao ulesnici, apsolutno bi i dominantno pobedili.

Milan je već bio učesnik prve sezone, a kako se šuška po kuloarima, istu sudbinu mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi da podeli i Darko Tanasijević. Inteligentan, elokventan i duhovit, Darko je gotovo idealan kandidat. A ono o čemu se šuška već neko vreme Darka je upitao jedan od fanova na instagramu "Zašto ne uđeš u Zadrugu" na šta je Tanasijević imao prilično nedvosmislen odgovor.

- Biće svakako mnogo zanimljivo i bez mene kao učesnika - poručio je on uz smajlije, ali nije sve ubedio. Mnogi i dalje misle da se Darko priprema za ulazak ako adut produkcije.

Šta će se desiti i ko će sve preći prag luksuznog imanja u Šimanovcima, saznaćemo za mesec dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.