PAKAO LUNE I SLOBE - TEK POČINJE: Kijine reči DOTUKLE ĐOGAJEVU! Pun mi je k*rac! Ne mogu više! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2018, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKAO LUNE I SLOBE - TEK POČINJE: Kijine reči DOTUKLE ĐOGAJEVU! Pun mi je k*rac! Ne mogu više! (VIDEO)

Teško im je!

Čini se da je ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića neprekidno u krizi. Juče su se ponovo svađali, kasno uveče su nastavili raspravu - a, kao i obično, uzrok njihovih nesuglasica bila je Slobina i dalje zakonita supruga, Kija Kockar.

KONAČNO PUKLE JEDNA NA DRUGU! Sve se trese od SVAĐE LUNE I KIJE! Ljubavnico MOG muža! POBESNELE! (VIDEO)

Luna je najpre optužila Slobu da stalno gleda ka njoj, i za stolom, i u krevetu, što je on odbacio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao glupost. Potom je objasnila Slobi da joj je dosta svega, a isto je rekao i on. Česte svađe i razmirice u "Zadruzi" očito sve teže padaju ljubavnom paru. Najzad, Luna je istakla da su neke Kijine izjave grozne, a onda je i navela šta joj je tog dana najteže palo od njenih reči. Poslušajte ovaj krajnje mučan razgovor:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.