PADA I OVAJ? Luna Đogani poljubila novog OŽENJENOG! ROMANSA na vidiku! Cmokić za POČETAK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2019, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PADA I OVAJ? Luna Đogani poljubila novog OŽENJENOG! ROMANSA na vidiku! Cmokić za POČETAK! (VIDEO)

Lako se zaljubljuje, to znamo.

Lunu Đogani od prošle "Zadruge" prati epitet "rasturačice brakova", jer je ušla u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem, a onda je usledila sada već legendarna rijaliti romansa, sa elementima drame.

PRIČA MUŽA DRAGANE MITAR! Javio se i SVE rekao, a njena ispovest je ipak ŠOKANTNIJA! Kakva su ovo ludila!!! (VIDEO)

Ovih dana Luna se zbližila sa Nenadom Aleksićem, poznatijim po reperskom imenu Ša, i više je nego jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da među njima sevaju varnice, iako su i dalje samo prijatelji.

Ipak, kamera je ulovila i ovaj trenutak - Ša se nagnuo prema Luni, a ona je ulovila momenat i brzo ga cokila u obraz. Naravno, to i dalje ne znači da su u vezi, ali imajući u vidu koliko se lako Luna zaljubljuje u zauzete muškarce, sve je moguće.

Zavirite u STAN KIJE KOCKAR! Moderno, LUKSUZNO! A na polici - EMOTIVNI DETALJ! Čuva uspomenu na NJEGA (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.