PA DA LI JE MOGUĆE: Ne možete pretpostaviti šta je Marija Šerifović ponela u Kanadu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA DA LI JE MOGUĆE: Ne možete pretpostaviti šta je Marija Šerifović ponela u Kanadu! (FOTO)

Želja i volja lome mnoga koplja...

Marija Šerifović je otputovala u Kanadu, gde kako je sama priznala, pobegne kada joj je svega preko glave.

Ipak, poznata pevačica će ovaj put u Kanadi I nastupati, pa je sa njom otišao I bend koji je prati na svim nastupima, pa iako će biti radno, Marija ne odustaje od navika kojima se prilagođava već neko vreme, bez obzira što joj iste teško padaju.

Naime, u pitanju su navike u ishrani, koje pevačica sprovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već neko vreme pod kontrolom nutricioniste. Kako se poslednji put kada je bila u Americi opustila, Marija je čvrsto rešila da ovog puta neće biti tako, pa je rešila da ne odustaje od dijete.

- Draga moja nutricionistkinjo. Pozdravljam te iz Kanade i moram da ti pokažem šta sam ponela na put. Nećemo se više za*ebavati – rekla je Marija i pokazala vagu za merenje težine, koju je ponela u ovu daleku zemlju.

Unesite poruku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.