Ovog pevača OBOŽAVATE, a niste imali pojma - on je U SRODSTVU sa Draganom Mirković! KAKAV ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovog pevača OBOŽAVATE, a niste imali pojma - on je U SRODSTVU sa Draganom Mirković! KAKAV ŠOK

Krajnje simpatična priča

Pevačica Dragana Mirković ima dvoje dece, koja za sada nisu izrazili želju da krenu njenim putem, iako su muzički obrazovani. Ipak, profesionalnim pevanjem se bavi član njene porodice Robert Bijelić, koji otkriva da mu je ona i te kako pomogla.

Robert je rođak Tonija Bijelića, koji se godinama bavi muzikom, ali kada je odlučio da se bavi profesionalnim pevanjem, zatrebala mu je pomoć, te su mu Dragana i Toni, rado izašli u susret.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
NI GLUMAC, NI VODITELJ: Šokiraće vas prava istina i NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA Milana Kalinića

Dragana Mirkovic & Robert Bijelic #draganamirkovic #dm #robertbjelic #austrija #beč

A post shared by Dragana Mirkovic // FAN PAGE (@luce_iz_kasidola) on Sep 17, 2018 at 2:39pm PDT

- Stvarno meni su Toni i Dragana jako pomogli, nema reči kojima bih se ja njima mogao zahvaliti. Pošto je tada meni to bilo nedostupno, treba toliko para, toliko truda, svega. Hvala Bogu oni su meni pomogli - rekao je Robert u jednom od svojih intervjua, a da li mu to što je rođak velike zvezde pomaže ili odmaže, on je objasnio sledeće:

- Nikad u životu mi nije odmoglo. Zato što, kao što i sam znaš, Draganu svi gotive. Ona je žena koja je stvarno takva kakva je na televiziji, ne folira se da bi ušla nekome u srce. Ona je meni pomogla oko tih stvari da ja budem predstavljen na neki dobar način. Ne na način da napravim nešto na brzaka. Uvek je svuda za mene rekla lepu reč i kada neke pesme biram, ona mi uvek kaže slobodno pošalji meni, ja ću ti pomoći. Stvarno volim da čujem njene savete, jer ona je žena koja traje 33 godine - rekao je on.

AUH, VRELO! Razgolitila se Afrika - BOLJA I SOČNIJA nego dok je igrala oko Mileta Kitića: Samo ZA PUNOLETNE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.