Ovog leta će se nositi MULO! Jedine papuče u kojima žena izgleda elegantno!

Izvor: Svet plus, 02.Jul.2020, 10:08

Ovog leta će se nositi MULO! Jedine papuče u kojima žena izgleda elegantno!

Ovog leta će se nositi "Mulo"! Ovo su jedine papuče u kojima žena uvek izgleda elegantno. Postoje i muške mulo papuče i veoma su elegantne, a nose se uz bermude ili pantalone sa podvrnutim nogavicama.

Ove papuče su se nosile još u starom Rimu, ali u Evropi nisu popularne do 16. veka. Ponovo su postale popularne zahvaljujući lepoticama sa Bliskog istoka.

Gotovo da ne postoji modni kreator koji nije ponudio svoju verziju "mulo papuča". Reč je ravnoj obući, pokrivenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prstiju i otvorene pete. Najčešće ima kaišić preko risa i iz daljine deluju kao da žena nosi mokasine. Magazin "Elle" je najavio povratak mulo papuča proglasivši ih cipelama godine 2017. Ipak, moderne su postale tek ovog leta.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.