Ovo mi je prva veza nakon muža! Dragana GRCALA U SUZAMA - Neutešna zbog poljupca Ivane i Šebeza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 10:11

"Ovo mi je prva veza nakon muža!" Dragana GRCALA U SUZAMA - Neutešna zbog poljupca Ivane i Šebeza!

Vladimir pokušao da je uteši!

Dragana Mitrović i Stefan Šebez pre dva dana stavili su tačku na njihovu ljubav. Međutim, Šebez je već rešio da nastavi dalje i da osvoji srce Ivane Marinković, što je Dragana teško podnela. Nakon saznanja da su se njen bivši dečko i Ivana ljubili, Dragana je završila u suzama.

- Ona je meni dolazila, plakala, onda mi se izvinjavala, ne znam, razočarala sam se. Samo taj čin, nekako, desilo se sve to juče, i on je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio sa njom, ali sam negde očekivala da će mi prići kao žena. Ono, kao žena ženi - rekla je Dragana.

- To je devojka koja je od početka flertovala sa njih deset, ko je hteo mogao je da bude sa njom. Sutra kada dođu pitanja, budi dostojanstvena, i seti se da je on opsovao tvoju porodicu. Samo ispričaj svoju priču, nemoj da se ponižavaš. Da li ti se izvinio? - pitao je Tomović.

- Juče su svi stali u njegovu odbranu, ja samo čekam klip, a nije mi se izvinio. Okej, ja sam pogrešila jer sam prosula sok - dodala je Dragana.

- Samo nemoj da pričaš sa ljudima, i da ko neka tetka svima pričaš. Ona je za sebe, ti si za sebe. Ja sam neke stvari rekao odavno još - objasnio je Tomović.

- Najteže mi je što sam to dozvolila, ja sam posle muža sama dve godine, ovo je prva veza, nije vredan, razumeš me - rekla je kroz suze Dragana.

- Ponizićeš se, ako opet budeš sa njim, samo tada - savetovao je Vladimir.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.