Ovo je definitivno HIT frizura za leto! Moderno, elegantno, praktično!

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2021, 09:43

Ovo je definitivno HIT frizura za leto! Moderno, elegantno, praktično!

Ovo je definitivno HIT frizura za leto! Moderno, elegantno, praktično! Pletenice u kosi su atraktivne, nosive i daju mladalački šarm. Nema glavobolje sa zanimljivim pletenicama - znaćete da imate dobru frizuru u svakom trenutku!

Pletenice su elegantne, šik, praktične i sjajno rešenje kada je kosa prljava ili neposlušna, stoga i ne čudi što se i ovog leta vraćaju na velika vrata i postaju glavni trend.

Nose se one klasične i jednostavne, ali i uvrnute >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pletenice, tu je i popularna riblja kost, kruna od pletenica, rajf-pletenica... A ono što je možda i najbolje kada je reč o ovoj frizuri, jeste a gotovo ne postoji prilika u kojoj one nisu dobar izbor. Bilo da idete na plažu ili crveni tepih, sa pletenicama nema greške!

Možda i najlakša frizura jada je reč o pletenicama jeste ona koju smo baš sve nosile kao tinejdžerke, a sada je opet tako kul i moderna. Reč je o prednja dva pramena koji uokviruju lice, a koja treba da se upletu u pletenice, dok je ostatak kose pušten i normalno pada.

Još jedna zanimljiva i jednostavna varijanta ovog tipa jesu "balončići-pletenice" za koje je vam je potrebno samo malo strpljenja i puno tankih, malih gumica. Možete izdvojitei dva deblja pramena uz lice ili pokupiti celu kosu u rep i napraviti elegantniju varijantu "balončić pletenica".

Pletenice u kosi su atraktivne, nosive i daju mladalački šarm. Nema glavobolje sa zanimljivim pletenicama - znaćete da imate dobru frizuru u svakom trenutku!

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE 

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.