Ovo do sada NIKAD nisam radila! LEPA BRENA EKSKLUZIVNO ZA SD o predstojećem koncertu pred beogradskom publikom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ovo do sada NIKAD nisam radila!" LEPA BRENA EKSKLUZIVNO ZA SD o predstojećem koncertu pred beogradskom publikom!

"Zaista sam srećna žena..."

Lepa Brena će 20. i 21. oktobra napraviti spektakl neviđenih razmera za svoju brojnu publiku. Najveća balkanska zvezda održaće veliki koncert u Štark Areni kojim će proslaviti 35 godina svoje blistave karijere.

Ekipa portala Srbija Danas.com ovim povodom porazgovarala je sa našom najpoznatijom pevačicom i otkrila Breninu čarobnu formulu za blistavi brak, kompaktnu porodicu i uspešnu karijeru.

- Ako neko voli da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proslavi velike datume, poput godišnjice braka, rođendana i slično, onda je to moj suprug Boba. On je veoma pažljiv po tom pitanju... Verovatno postoji neka raspodela u braku kada, prosto, naviknete da neko više vodi računa o tome (smeh). Pošto je moj posao vezan za pevanje i uvek kada se ljudi odmaraju, kada su praznici, ja sam navikla da radim i da te posebe datume provedem sa svojom publikom. Boba se izuzetno potrudi oko naših porodičnih slavlja. Ja ne volim rođendane, ali mnogo volim naše godišnjice i jako su mi važni ti trenuci i odmori koje moj suprug i ja provodimo sami. Boba je specijalista da nekada uspori životnu frku koja nam je nametnuta i da kaže: "Znaš šta, godišnjica nam je braka, nećeš da radiš... Hoću da smo sa decom i da uživamo" - uz osmeh otkriva pevačica i dodaje:

- Moram da istaknem kako smo Boba i ja previše vezani za decu. Naša deca vole da provode vreme sa nama. Kada zajedno otputujemo mi smo preko dana sa njima, ručamo ili večeramo i onda oni žive taj noćni život koji vole... Jako smo sretni kao roditelji. Ne znam koliko inače deca vole da provede vreme sa roditeljima, a mi se svi jako volimo - istakla je ona.

- Kada smo bili mladi, Boba i ja nismo imali mnogo vremena za sebe. Nakon venčanja, on je radio, ja sam radila... Tek kada sam ostala u drugom stanju, dobila sam potpuno novi smisao života. U braku i poslu, bitno je biti čovek... Svi znaju da sam bila i ostala, od samog početka karijere, pa do danas, ono što jesam. Nisam se menjala. Posle raspada Jugoslavije postala sam koleteralna šteta te zemlje. Bili su to veoma teški momenti za mene koja sam bila nacionalni idol, neko ko je dobijao sve nagrade, sve pohvale... Srećom, publika me je brzo rehabilitovala. Ponovo sam bila cenjena, voljena i tražena. U jednom trenutku sam izbrisana, ali sve se promenilo, u korist moje publike, ovog naroda i mene - priznaje Brena koju je posvećenost braku i karijeri učinila ostvarenom na svim poljima.

- Ne smem mnogo da pričam, ali ono što ću vam jedino otkriti jeste to da spremamo veliki spektakl. Ovo je koncert koji sam pripremala punih godinu dana. Prosto, zapisujete ideje koje vam se rađaju i kada dođe trenutak, one se realizuju. Mogu samo da kažem jednu stvar, da ovaj koncert vizuelno i scenski neće ličiti na onaj koji je održan 2011. godine. Biće to potpuno druga priča. Jako je bilo teško da sublimiramo iz 20 albuma koje ćemo pesme pevati, ali smo pronašli jedan modus za koji se iskreno nadam da će se dopasti publici. Otpevaćemo jako puno pesama, a ono što ćemo sigurno izvesti jeste ceo novi album, a to mi se još nikada nije desilo u karijeri - da moram da otpevam ceo album (smeh). Tako da sam ja zaista srećna žena! Sve pesme su dobro prošlo i to mi je dalo krila da imam dobru energiju da odradim sve ovo. Prosto jedva čekam da podelim te lepe trenutke sa mojom publikom, jer je jedino ona zaslužna što ja i dalje trajem. Iako je inače pesma "Srećna žena" metafora, jer je ona u pesmi uvek sama, a glumi da je srećna, ja ipak mogu da kažem da jesam srećna jer imam svoju porodicu i svoju publiku, a to je najvažnije - zaključuje Brena za naš portal.

Podsetimo, Posle rasprodatog koncerta koji je zakazan za 20. oktobar u Štark Areni, zbog velikog interesovanja za spektakl godine, tim Lepe Brene doneo je odluku da se radi još jedna Arena i to odmah sutradan - 21. oktobra!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZAPROŠENA!? Senzacija! Progovorila o MOMKU - ovo su svi želeli da čuju!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.