Ove pesme obožavamo decenijama, a sada ćemo ih voleti još više! “Odnesi me” Vlade Divljana i “Teška vremena prijatelju moj” u novim aranžmanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 12:12

Ove pesme obožavamo decenijama, a sada ćemo ih voleti još više! “Odnesi me” Vlade Divljana i “Teška vremena prijatelju moj” u novim aranžmanima

Nevena Božović Ivanović izvešće pesmu “Odnesi me” u novom aranžmanu.

Dva velika hita koje rado pevaju brojne generacije na ovim prostorima – “Odnesi me” Vlade Divljana i “Teška vremena prijatelju moj” benda Neki to vole vruće, dobila su novi zvuk i svežu energiju. Kako sada zvuče čućete u emisiji Studio ove subote u 22.40 na RTS1.

Ovoj prelepoj, emotivnoj numeri, Nevena će udahnuti poptuno drgačiju atmosferu i dati žensku perspektivu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Kada biram numere za koje ću raditi obrade, volim da to budu numere muških izvođača. Kada je muški izvođač menjate registar, menjate potpuno aranžman, i trudila sam se da donesem u pesmu nešto novo, nešto ženski - rekla je Nevena prilikom rada na prearanžmanu za pesmu u Skymusic studiju.

- Nije mi drago što su teška vremena, ali teška vremena ovde imaju neko drugo značenje. Mi smo ipak srećni ljudi koji će pobediti muzikom sva teška vremena. - rekao je Sale Tropico povodom obrade čuvenog hita grupe Neki to vole vruće. Pogledajte kako će ovaj nastup izgledati na sceni Studija:

U Studiju gostuje i legenda kafanske muzike Haris Džinović, koji će izvesti svoju pesmu Muštuluk u malo drugačijem aranžmanu, kao i “Bamboleo”, veliki hit Džipsi Kingsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.