Ovako se sveti mužu: EDOVA ZILHA U ŠEMI SA DRAGANINIM LJUBAVNIKOM?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se sveti mužu: EDOVA ZILHA U ŠEMI SA DRAGANINIM LJUBAVNIKOM?!

Sve je isprepeltano.

Supruga Edisa Fetića Zilha Karišik u ljubavnoj je vezi sa bivšim ljubavnikom Dragane Mitar Pavlom Jovanovićem.

Ovaj četvorougao svakodnevno intrigira javnost, a ovoga puta Edis je otkrio nešto što još nismo znali.

Naime, tokom emisije "Pitanja gledalaca" neki fanovi rijalitija želeli su da znaju šta Novopazarac misli o novoj vezi svoje supruge sa bivšim ljubavnikom njegove ljubavnice Dragane Mitar.

- Kako reaguješ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na to što se Zilha dopisuje sa Pavlom - glasilo je pitanje za Edisa, a on je šokirao odgovorom:

- Ja ne živim sa tom ženom. Ona može da se dopisuje sa kim god hoće. Svako u životu radi ono što hoće. Oni su se dopisivali i pre, nije to ništa. Ja ženu nemam. Ni Dragana mi nije žena, ona mi je devojka. Pavle mi je nebitan lik u životu.

Gostujući u studiju kod Dušice Jakovljević, bivši zadrugar Pavle Jovanović ispričao je da se zaista dopisuje sa Edovom i dalje zakonitom ženom Zilhom, te da mu se ona navodno javila kako bi je spojio sa ljudima iz medija sa kojima želi da razgovara. Ona se u međuvremenu predomislila i isključila opciju bilo kakvog javnog obraćanja, a susret sa Draganom i suprugom takođe je izbegla. On je otkrio i da mu je Zilha poklonila dve torte.

- Zilha mi je poslala dve torte i kolače. Išao sam da ih preuzmem na Sajmu turizma, gde oni imaju svoj štand. Ona je lafica, brižna majka i dobar čovek - rekao je Pavle u studiju.

Međutim, kada su ga pitali da li je u vezi s njom, on je rekao da je poznaje jedino preko poruka. Ipak, postavlja se pitanje kako je moguće nekoga tako dobro upoznati samo preko poruka i biti siguran u tu osobu toliko da je hvališ na televiziji, kao i kako je moguće da Zilha odjednom ima toliko poverenja u nekog koga poznaje samo preko poruka.

Da budete primećene 💯 @helenadia_outlet

A post shared by KARIŠIK ZILHA (@zzilhaaa) on Feb 15, 2020 at 8:14am PST

Primetili smo da Pavle često lajkuje Zilhine fotografije na Instagramu, ali vreme će pokazati šta će se među njima dalje događati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.